BnBInstantBooking.com - Koronavirus (COVID-19) - Sitoutumisemme sinuun. Kuinka pysyä turvallisena ja terveenä matkoilla ja aamiaisella.

Saatamme kaikki olla lykkäämässä matkamme toistaiseksi, mutta se ei tarkoita, että meidän on lakattava unelmoimasta seuraavasta matkaseikkailusta.

Bed and breakfast -turvallisuus

Tuemme ympäri maailmaa maitamme ja pysymme kotona torjumaan virusta. Rakkaus matkoihimme ei kuitenkaan katoa. Vaikka monet eivät voi vielä matkustaa, kriisi loppuu pian. Ja kun se tapahtuu, me kaikki nautimme maailman näkemisestä uudestaan. Joten jatkamme verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja muissa viestintämuodoissa niiden monien ihanien kohteiden jakamista, joita kumppanimme tarjoavat. Ja ilmoitamme tulevaisuuden sopimuksista heti, kun ne ovat saatavilla. Ja joskus vain yhden uskomattoman matkakohteemme kauneus inspiroi sinua hämmästyksellä ja haluamme tulevaisuudellemme matkustaa maailmaa yhdessä.

Koska meillä kaikilla on kriisi, meillä on myös halu ja motivaatio matkustaa uudelleen ja tutkia maailmaa heti, kun se on ohi. Yhdessä jatkamme unelmointia ja suunnittelua kyseiselle päivälle. Sillä välin voimme pysyä myönteisinä ja ehkä rakentavasti valmistautua tulevaisuuteen.

Tässä on vinkkejä:

  1. Entä uuden kielen oppiminen? Tai ehkä harjoitella tätä toista kieltä koulupäivistä lähtien. Online-kielen opiskeluun on saatavana monia ilmaisia resursseja ja sovelluksia.
  2. Tutustu joihinkin alueellisiin ruokia, joista saatat haluta kokeilla. Kokeile ehkä alueellista reseptiä itseäsi keittiössä. Katso verkossa ohjeita kokkausvideoista.
  3. Tee luettelo joitain korvaamattomia matkavinkkejä lehdistä, kirjoista ja verkkosivustoista, joita olet yrittänyt löytää aikaa lukea. Katso verkosta inspiroivia matkavideoita. Pidä tutkimuksen muistikirja, joka tekee ensimmäisestä matkastasi ilahduttavamman.
  4. Ajattele lopuksi hankkia uusi matkalaukku tai -reppu, joka sopii täydellisesti matkustustyyliisi. Suunnittele matkustaa tyylikkäästi ja mukavasti.

Sillä välin olkaa turvassa ja pitäkää huolta itsestäsi ja läheisistänne.

Matkakumppaneillemme ja aamiaismajoituksille

Täällä BnB Instant Booking, teemme ylitöitä varmistaaksemme, että kumppanimme ympäri maailmaa saavat tarvitsemansa palvelut. Olemme erittäin huolissamme turvallisuudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Ja ajatuksemme ja rukouksemme ovat teidän kanssanne. Haluamme myös sinun tietävän, että olemme huolestuneita matkayrityksen hyvinvoinnista. Yrityksemme on edelleen vahva, ja palvelut ja toimintamme jatkuvat keskeytyksettä. Korkeatasoinen tuki ja se, että matka- tai majoitusliiketoimintaasi tuetaan jatkuvasti, on meille erittäin tärkeätä.

Kun seuraat tilannetta ja harkitset omia jatkuvuussuunnitelmasi, olemme valmiita auttamaan kaikissa tarvittavissa ominaisuuksissa. Vaikeiden päivien ollessa täällä jonkin aikaa, hyvinvointi ja hyvinvointi ilmestyvät pian taas horisonttiin. Kasvu- ja kehityssuunnitelmamme lähikuukausina, etenkin seuraavan sukupolven Instant World Booking-palveluille, etenevät nopeasti. Kun olet valmis harkitsemaan uusia ratkaisuja matka- tai majoitusliiketoiminnallesi aloittaaksesi oman liiketoiminnan kasvun, olemme valmiita tarjoamaan sinulle edullisia vaihtoehtoja ja vaihtoehtoja.

Mistä saan lisätietoja?